Pardoseli elastice, pardoseli ecologice, granule cauciuc, pardoseli industriale
Sunteti pe: Homepage > Despre Noi
17/09/2019
Despre Noi

Suntem o companie aflata in plina dezvoltare. Compania RINOPROFIL isi desfasoara activitatea de la sediul sau (birou + depozit,) aflat in localitatea Marginea jud. Suceava.

SC.RINOPROFIL.SRL are ca obiect de activitate ,colectarea, sortarea si reciclarea materialelor refolosibile. Initiativa ECO si tehnologia permit reintroducerea acestora in produse reutilizabile moderne "ECO PARDOSELI ELASTICE".

Noua tendinţă în dezvoltarea fabricii o constituie modernizarea şi reamenajarea spaţiului de producţie într-un mod cât mai eficient din punct de vedere economic. Aplicand cu consecventă tehnologii noi, căutand să satisfacem exigentele clienţilor prin controlul constant al procesului de producţie şi respectand termenele de livrare şi execuţie a reperelor, a reusii în scurt timp  să se impuna pe piaţa furnizorilor de repere de cauciuc  presate şi profilate din ţara  şi sa-şi construiască propria imagine.

RINOPROFIL execută "ECO PARDOSELI ELASTICE" de cea mai bună calitate,la cele mai avantajoase preţuri, servind clienţii cu promptitudine, profesionalism şi eficienţă.